Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، گروه صنعتی اسکندری به عنوان بزرگ‌ترین سازنده ماشین‌های جوجه‌کشی در ایران اخیرا موفق به تولید ماشین‌های جوجه‌کشی هوشمند منطبق با منطق فازی برای مصارف خانگی (دستگاه جوجه‌کشی خانگی) و کمک به بحث خوداشتغالی در شهرها و روستاها شده است.

این کارخانه با سرمایه‌گذاری سنگین موفق به تولید دستگاه‌های جوجه‌کشی خاصی شده که علاوه بر کوچک و ارزان بودن، توانایی جوجه‌گیری کردن از تمامی پرندگان اهلی و زینتی را دارا می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دستگاه‌های جوجه‌کشی به‌صورت تمام اتوماتیک و فول خودکار طراحی شده‌اند و عملا کاربر دستگاه هیچ عملی به غیر از اینکه تخم‌ها را داخل دستگاه قرار دهد، انجام نمی‌دهد.

این کارخانه با تولید سالانه بالغ بر ۵هزار عدد از این ماشین‌های جوجه‌کشی علاوه بر ایجاد ۸۰ شغل به‌صورت مستقیم به ازای هر دستگاه تولیدی، حداقل یک و حداکثر سه شغل پایدار و مولد ایجاد کرده است.

اسکندری، مدیرعامل این شرکت ضمن بیان این مطلب عنوان کرد که این کارخانه از سال ۱۳۷۲ تاسیس شده و تاکنون سالانه ۲ هزار دستگاه جوجه‌کشی سایز بزرگ مخصوص استفاده در مرغداری‌ها و فارم‌های تولید جوجه یک روزه تولید و به بازار عرضه می‌کرد، اما در طی دو سال گذشته با توجه به نیاز کشور با انجام سرمایه‌گذاری سنگین و قابل توجه موفق به تولید ماشین جوجه‌کشی خانگی در سایزها و اندازه‌های مختلف شده است که نقش به‌سزایی در ایجاد خوداشتغالی‌های سودده و پایدار دارد. همچنین در این نوع دستگاه جوجه‌کشی می‌توان نقش موثری در زمینه جلوگیری از مهاجرت از روستاها به شهر داشته باشد، چرا که با توجه به موقعیت اقلیمی روستا این تولیدات می‌تواند به روستاییان در پرورش انواع طیور شامل مرغ، بلدرچین، کبک، اردک و غاز کمک شایانی کند.

وی در ادامه به تولید دستگاه‌های جوجه‌کشی مخصوص تولید جوجه شترمرغ توسط این شرکت اشاره کرد و از قیمت پایین‌تر و کیفیت بالاتر دستگاه‌های جوجه‌کشی مخصوص شترمرغ این کارخانه نسبت به انواع خارجی ابراز خرسندی کرد.

همچنین پیش از این انواع ماشین‌های جوجه‌کشی خانگی از کشورهای چین، ترکیه و کره‌جنوبی وارد کشور می‌شد و در حال حاضر این روند معکوس شده و بخشی از تولیدات این کارخانه تولید ماشین جوجه‌کشی به خارج از کشور صادر می‌شود.

استفاده از سنسورهای سوئیسی، استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در برد کنترلی، بدنه تولید شده از پی‌وی‌سی با کیفیت پتروشیمی‌های داخلی و قیمت مناسب از ویژگی‌های منحصربه‌فرد تولیدات این شرکت است.

به گفته مدیریت فروش گروه صنعتی اسکندری، ماشین‌های جوجه‌کشی برای تولید جوجه یک روزه از انواع پرندگان مختلف از جمله مرغ، بوقلمون، کبک، بلدرچین، غاز، اردک، شترمرغ و سایر پرندگان به کار می‌روند و در سه نوع تولید می‌شوند، نوع اول که از آنها با نام انکوباتورهای بزرگ مخصوص استفاده در فارم‌های بزرگ تولید جوجه یک روزه، دستگاه‌های متوسط برای استفاده در مرغداری‌های گوشتی یا سنتی و دستگاه‌های کوچک یا همان دستگاه جوجه‌کشی کوچک به بازار مصرف ارائه می‌شود. این کارخانه در حال حاضر و اضافه شدن محصولات جدید به خط تولید، بزرگترین تولیدکننده دستگاه‌های جوجه‌کشی در خاورمیانه محسوب شده و تمامی انواع این محصول را تولید و علاوه بر بازارهای داخلی به کشورهای همسایه صادر می‌شود.

وی در ادامه افزود: علاوه بر جوجه‌کشی و پرورش پرندگان بومی و اهلی توسط این دستگاه‌ها، برخی ماشین‌های جوجه‌کشی در این کارخانه جهت تکثیر و جوجه‌کشی از پرندگان زینتی و گران‌قیمت تولید و عرضه می‌شود و از آنها برای تکثیر پرندگانی همچون کاسکو، انواع طوطی، عروس هلندی، طاووس، قرقاول، مرغ عشق، قناری استفاده می‌شود و بر خلاف ظاهر فانتزی، دارای سود سرشاری برای فعالان در این صنعت است.

این کارخانه در شهرک صنعتی فاز دو توسعه ارومیه قرار گرفته و حدود ربع قرن از تاسیس آن می‌گذرد.

انتهای پیام

true برچسب ها : اشتغالزايي دستگاه جوجه کشی صنعتي true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۵۲۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی

سید عبدالمجید اجتهادی مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با اشاره به بازدید رئیس قوه قضاییه از انبار بندر شهید رجایی در استان هرمزگان و تسریع در تعیین تکلیف ماشین‌آلات، گفت: بعضی از این دستگاه‌ها دارای پرونده‌ها در مراجع قضایی است و باید اعتراض‌ها به استناد رای دیوان عدالت اداری مختومه اعلام شود و گمرک در اجرای حکم دیوان عدالت اداری، متروکه بودن را اعلام کند تا زمینه تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی فراهم شود.

وی افزود: ماشین‌آلات راهسازی و معادن با استفاده از ظرفیتی که در قانون بودجه ۱۴۰۲ ایجاد شده و دستور معاون اول رئیس جمهور تعیین تکلیف خواهد شد.

۹۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی و معدنی بندر شهید جایی و بوشهر وجود دارد

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه اکنون ۹۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی و معدنی در گمرک بندر شهید جایی و استان بوشهر وجود دارد، گفت: ۳۰۰ دستگاه شرایط متروکه دارد و بقیه هم در صورت متروکه شدن تعیین تکلیف می‌شود.

وی افزود: وزارت راه و شهرسازی و بسیج سازندگی مکاتبات زیادی با سازمان اموال تملیکی داشته‌اند و نیاز مبرم به این دستگاه‌ها دارند که دولت تسریع خواهد کرد تا این دستگاه‌ها تعیین تکلیف شوند و امکان رسوب مجدد نخواهد شد.

اجتهادی گفت: در لایحه برای رسوب هم تدابیری اندیشیده شد تا میزان بازدارندگی فراهم شد و روند دور زدن قانونی برای واردکنندگان این دستگاه‌ها وجود نداشته باشد، ضمن اینکه فرد واردکننده نمی‌تواند مسقیم این ماشین‌آلات را بخرد و باید در مزایده‌ها شرکت و قابت کند.

معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه امکان دارد بعضی از این ماشین‌آلات به صورت قاچاق وارد شده باشد، گفت: حجم زیادی از این ماشین‌آلات در شروع به کار دولت سیزدهم در بنادر و گمرک مانده بود؛ در قبل از دولت سیزدهم اعلام متروکه شدن طولانی بود و این امر باعث رسوب این دستگاه‌ها شده است.

اجتهادی با اشاره به ماده ۲۴ امور گمرکی، گفت: طبق این قانون مدت مجاز نگهداری کالا در انبار‌های گمرکی از تاریخ تحویل کالا به این اماکن سه ماه است. در صورت تقاضای کتبی صاحبان کالا یا شرکت‌های حمل و نقل در مورد کالای عبوری و وجود علل موجه به تشخیص گمرک و با پرداخت هزینه انبارداری تا تاریخ موافقت گمرک این مدت حداکثر تا دو ماه دیگر قابل تمدید است.

ماشین‌آلات از سال ۹۰ در گمرکات وجود داشتند

مدیرعامل سازمان فروش اموال تملیکی افزود: عمده این ماشین‌آلات از سال ۹۰ در گمرکات وجود داشته که متعلق با افراد تاجر پیمانکار معدن کار بوده است و این افراد مستقیم وارد می‌کردند و قصد فروش نداشتند.

اجتهادی اگفت ورود ماشین‌آلات راهسازی به کشور مجاز است، اما واردات شرایطی دارد، در حالی که برخی از واردات ماشین‌آلات بر اساس مجاز مشروط بوده است.

وی با بیان اینکه پیش از این دادگستری برخی از استان‌ها در جهت جلوگیری از تضییع عموم، در دبیرخانه اقتصاد مقاومتی یا ورود دادستان و یا کمیسیون مربوطه دستوراتی را برای تعیین تکلیف ماشین آلات صادر می‌کردند، گفت: برای تعیین‌تکلیف و ورود این ماشین‌آلات باید کمیسیون ماده یک آئین‌نامه اجرایی قانون مقررات و صادرات تشکیل شده تا برای ورودشان تصمیم‌گیری شود که در سال ۱۴۰۱ در استان هرمزگان با ورود دستگاه قضایی تسریع در تعیین تکلیف صورت گرفت.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گفت: ضمن اینکه دولت سیزدهم کار را به صورت اساسی مطرح کرد و در قانون بودجه ۱۴۰۲ در جداول، متنی را پیشنهاد داد و مشکل تعیین تکلیف این کالا‌ها را مشخص کرد تا این ماشین‌آلات در اختیار اموال تملیکی به عنوان نماینده دولت قرار گرفته و تعیین تکلیف شود.

وی افزود: بر اساس پیشنهاد دولت در بودجه ۱۴۰۲، مجلس شورای اسلامی در راستای رفع مشکل به موجب حکم قانونی مندرج در بند (۵) تغییرات متفرقه قانون بودجه ۱۴۰۲، اجازه فروش این کالا‌ها بدون نیاز به مجوز‌های ورود و با قابلیت شماره گذاری ملی از طریق مزایده توسط این سازمان را صادر کرده است؛ از این رو در دولت سیزدهم مقرر شد بدون نیاز به تشکیل کمیسیون‌ها و نظر دادستان‌ها به صورت منطقی این مشکل حل و حجم زیادی از این خودرو‌ها از طریق مزایده تعیین تکلیف شود.

اجتهادی با بیان اینکه سال گذشته تعدادی از ماشین‌آلات راهسازی و معدنی به مزایده گذاشته شد، گفت: سازمان اموال تملیکی در جهت تسریع در تعیین تکلیف انبار‌های این سازمان بر اساس سیاست‌های دولت سیزدهم، مزایده برگزار کرد و ماشین‌آلاتی که سال‌ها بلاتکلیف مانده بود، را به مزایده گذاشت.

وی افزود: در سال جاری نیز با تمام توان و بر اساس بخش هوشمندسازی و با هماهنگی‌های دستگاه‌های مختلف در بحث تعیین تکلیف شفاف اقدام خواهیم کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان
  • فرجام مجاهدی که نامش بر دانشگاه صنعتی نشست
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • چگونه واگن‌ اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی
  • حداقل تولید مرغ در اردیبهشت ۳۰۰ هزار تن است
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی